Monday, January 2, 2012

Majlis Pertunangan selesai sudah...

selamat pagi.....korang dah breakfast ke belum...??  seminggu saya x update blog kerana time tue saya bercuti then sibuk plak dengan majlis pertunangan nie haa...
Pertunangan??? sape?? mestilah saya....ada hati betul nak tunang.blajar pon x abis g. keh keh keh
back to the topic...
sedara saya yang bertunang sebenarnya..lelaki...pasangan dia plak ex-student sekolah menengah dia dulu..
kiranya bermain mata time sekolah lagila..
hehehehe
saya of course ler pegi ikut manalah x ikut...nnt x meriah...cehhhh perasan..
setelah bincang n bincang telah ditetapkan nilai hantaran tersebut sebanyak 
RM X,XXX.XX 
harus dirahsiakan uols..
...
...
...
...
...
...
...

upacara menyarungkan cincin


sayang jangan x sayang..


dengar kata majlis pernikahan mereka akan berlangsung pada bulan 6 nie time cuti sekolah...waduh.. waduh..gawat nie.. time tu saya ada kat sini myb nak dekat final dah... apapon nk try balik jugak nnt.. 
hehehe
cik izlya sila jeles kerana anda x pergi ye...
btw, amat jeles dengan beliau kerana pandai pilih pasangan yang berhidung mancung taw uols...cantikk...
n saya solute dengan parent sedara coz walaupun mereka keluarga yang boleh dikatakan agak berada tapi x kisah pon anak-anak nak pilih siapa sebagai pasangan hidup..
cayalahhhhh !!!




p/s: tema apa plak kenduri kali nie??
nak kena cari kain baru..
(^_^)v

4 comments:

  1. wahh .. tahniah ! selamat tahun baru .

    ReplyDelete
  2. Leeya: eleh x jeles ker??dlm ati tue..

    cikAnyss: selamat tahun baru jugak..

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai..anda pasti comel jika memberi komen walaupun sekali
(^_^)