Saturday, September 21, 2013

Kenanganmu Akan Bersamaku Selamanya...

Haiii... Khamis lepas merupakan hari terakhir saya berpraktikal di PSH IPSAH..
huhuhu
Berat rasa hati sebenarnya nak tinggalkan ahli keluarga disana walaupun saya yang paling
mudaaaa...yeayyy!!!
hari terakhir saya meninggalkan kesan yang mendalam sangat nak tahu sebab apa?
saya terpaksa siapkan proses catalog thesis lecturer sebanyak 159 buah dengan ketebalan 
yang berbeza dalam masa 1 hari...
can uols imagine???
rasa macam nak  m*****s je hari tu..

tak sampai hati nak tinggalkan pada partner sorang lagi nanti dia akan buat sorang pulak..
dahla thesis tu dekat bilik R&D and bayangkanlah staff yang duduk dekat situ
semuanya pangkat doktor je...so sopanla kami berdua ni wat kerja.
bila tak ada sapa and dah nak dekat tengahri dah..oh lupa bagitau
bagi pekerja kerajaan di Kedah hari khamis hanya half day je kerja mean sampai pukul 3.30 ptg saja
sebab tulah kami rushing siapkan.

ok sambung balik cerita, bila dah tengahri and staff situ tak ada macam lingtang pukang
kami buat kerja sambil berdiri sambil tulis and sambil cop-cop thesis yang menimbun tu...
dah macam kerja pejabat pos dah hahaha
ya Ampunnnnn penat betol sakit pinggang sakit tangan semua sakit.
Finally siap jugak before jam 1.00 ptg.

Semua dah settle, time nak balik tu adalah sesi ucapan perpisahan dengan staff PSH and sesi bergambar
tapi sayang ketua saya tak ada sebab kursus...

Dan, saya dapat beg hadiah... yeayyy terima kasih
warga PSH...jasamu akanku kenang..
nanti free saya pergi melawat k.
sayang semua...
muaaahhhh!

abaikan beg rotan depan tu ~ngee

cenderamata dari warga PSH

Yeayy! dapat shawl *pstt, saya tak pernah ada shawl belang lagi
hihi



akan diupdate bila saya pakai shawl ini
okay?


3 comments:

  1. salam kenal... dneo follow sini 323 :) jemput singgah dan folo blog deno? jom?

    www.dayangdeno.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...... thanx deno....i will follow later

      Delete
  2. cantik shawl awak...salam perkenalan..jemput lawat blog saya.

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai..anda pasti comel jika memberi komen walaupun sekali
(^_^)