Wednesday, September 11, 2013

iPhone 5S OFFICIAL Release Video

Assalammualaikum and morning !!
mengenai masalah blog yang saya mention semalam dah pun selesai bila buka pagi tadi...
Alhamdulillah...
cepat mereka selesaikan...
BTW, disini saya ingin berkongsi mengenai latest gadget keluaran APPLE...
actually saya nie memang peminat tegar iphone and finally saya dapat beli juga..
\(^_^)/

Pihak Apple telah mengeluarkan keluaran baru mereka iaitu IPHONE 5S dengan lebih banyak features yang menarik. yang lebih penting Iphone 5s ini adalah IOS7. wowww!!
untung bagi sesiapa yang akan memilikinya nanti...
dan features yang menarik perhatian saya adalah sensor finger untuk home button... 
kiranya lepas ni dah tak ada dah home button nak rosak jugak ~ngee

Mari kita tengok official IPHONE 5S RELEASE.... and for those who want this u must alert k
when they are to Malaysia and I think it around November maybe.
see yaaaa
...
...
...




p/s: 
buat masa sekarang saya 
setia dengan iphone 5.
hehe

2 comments:

  1. Replies
    1. itulah kalau nk ikut trend mmg x terikut kita dibuatnya

      Delete

Komen anda amatlah dihargai..anda pasti comel jika memberi komen walaupun sekali
(^_^)