Wednesday, February 22, 2012

Aktiviti semasa cuti Semester


inilah benda yang saya buat time cuti semester kali nie....apa yang korang fikir??
saya rajin pegi library ker??baca buku..novel??
hehehehe..
disebabkan saya student LIBRARY SCIENCE secara tak langsungnya saya dah mula praktikkan apa yang
sya pelajari secara teori..
walaupun nie hanya school library tapi banyak benda sya dpt taw..
firstly, kita blja dlm B.I tetapi yg kita guna hari-hari time bekerja dlm B.M
mula2 agak bengong sya dibuatnya..
hehehe 
almaklumlah paham BI jer...
poyo jer ayat tu...

dhla kita tengok gambar jela ae...hehehe korang pon bosan...
hehehe
...
...
...
...
...



my 1st work..catalog VCD/CD

call number yang tersedia..

kerja yg bertimbun penuh..uhukk

siap di label n catalog

still on da way..


yang lecehnya catalog CD/VCD ni sebab budaak2 amik tengok then x simpan dalam casing yang 
betul...so take time tuk cari the right casing n asingkan yang xda casing dh..
sooo penat aritu...
BUT it really a useful moment 4 me before i work later...
hikhik




p/s: next cuti sem nk keja sini jugak
ahakkk

2 comments:

  1. masa mula buat mmg agk pening tpi skrang dah ok...(^_^)

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai..anda pasti comel jika memberi komen walaupun sekali
(^_^)