Thursday, March 1, 2012

Cahaya Malaika??

korang pernah terfikir x nak letak nama anak Cahaya Malaika??
mesti x pernah kan? tapi bagi pasangan Mawi & Ekin mereka telah memilih nama
tersebut untuk puteri mereka yang pertama...
hah!! korang x taw Ekin dah bersalin? meh skodeng sini

tapi yang sedihnya mereka still xnak tunjuk lagi gambar baby girl diaowang pada 
umum..
menurut Mawi may be time kenduri kesyukuran nnt baru tunjuk..
xpelah camtu..kami tunggu jer..
btw..maksud nama Cahaya Malaika ialah Cahaya Permaisuriku.
so sweet...





p/s: congratz buat mereka
berdua sekali lagi

5 comments:

  1. tahniah buat mereka berdua :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..at last,rezeki di tgn mereka :)

    ReplyDelete
  3. jeles sih.bila la nak kawen & ada anak sendri ni.wuuuuu

    ReplyDelete
  4. Arelan --->

    HEHEHE taw xpe...cepat2la kawen n dpt anak...

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai..anda pasti comel jika memberi komen walaupun sekali
(^_^)