Thursday, May 5, 2011

Balik kampung

sudah agak lama x jenguk blog saya nie.....dh berhabuk dah....hukhukhuk biasalah students n sekarang nie tgah final exam sebab tulah dah jarang buka blog...saya tinggal lagi 1 paper jer before cuti balik kampung.... wah2..... bestnyer..... cuti 4 bulan pulak tu.... tapi duduk cni sedih jugak tgk dak-dak nie dah tarik beg roda nk balik but kita still duduk kt kolej g....ok2....sabar lyyana sabar...isnin nie kau balik.....x sabarnya nak balik...nak hilangkan diri dari puncak perdana yang banyak kenangannya....huhhh....dah2 fokus pada yang penting...lupakan semua benda yang x penting...macam mama cakap biarlah apa yang berlaku....hehehe sayang MAMA..... muah muah muah....

4 comments:

  1. wahhh..nnt cuti 4 bulan???

    bestnyaaa....

    ReplyDelete
  2. heheeh mmg best tp tkut lama sgt cuti jadi bosan plak....awk x cuti 4 bulan ker....

    ReplyDelete
  3. hahahaah nampak saja ang nie ae....hehehhe

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai..anda pasti comel jika memberi komen walaupun sekali
(^_^)